Warning: The magic method Delightful_Downloads::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/2/b/anciennepoissonnerie.be/httpd.www/wp-content/plugins/delightful-downloads/delightful-downloads.php on line 75 Warning: The magic method Delightful_Downloads_Addon::__wakeup() must have public visibility in /customers/1/2/b/anciennepoissonnerie.be/httpd.www/wp-content/plugins/delightful-downloads/classes/class-addon.php on line 67 Fijne italiaanse keuken in brussel

Fijne Italiaanse keuken en moderne streekgerechten.

Een passie voor de Italiaanse kwaliteitsproducten.
Een uitzonderlijk kader, geklasseerd door de stad Brussel.

Italiaanse gastronomie.

Hoewel de naam het niet verraadt, vindt u bij restaurant l’Ancienne Poissonnerie fijne Italiaanse keuken en moderne streekgerechten.
Het personeel van l’Ancienne Poissonnerie deelt een passie voor Italiaanse kwaliteitsproducten en werkt enkel met verse ingrediënten, zij het vlees of vis. De Chef biedt de klanten een combinatie aan van de grote klassiekers uit de Italiaanse keuken, alsook enkele modernere gerechten volgens de hedendaagse Italiaanse tendenzen.
U wordt ontvangen in een uitzonderlijk kader, geklasseerd door de stad Brussel: de gevel pronkt met pure Art Nouveau-stijl en de muurschildering in het interieur is een zeldzaam keramiekwerk (Ateliers C.J. Helman), een waardig erfstuk van de mooie viswinkel die hier gelegen was sinds 1926. De inrichting is hedendaags met het accent op comfort en verzorgde bediening.
Welkom!

Contact

Troonstraat 65
1050 Brussel
T 02 502 75 05

anciennepoissonnerie@gmail.com

Van maandag tot donderdag
12.00 tot 15.00
19.00 tot 23.00

Vrijdag : 12.00 tot 15.00

Zaterdag : 19.00 to 23.00

 

COVID-19 :

Uiteraard blij je weer te zien in een Covid-compliant omgeving.